„Az embernek hinnie kell abban, hogy van értelme annak, amit tesz.” – Mádl Ferenc

 

Az élet számtalan meglepetést tartogat számunkra, melyekhez elengedhetetlen a nyitottság. Ötgyermekes családapaként, közéleti szereplőként minden nap újabb és újabb kihívásokkal nézek szembe, s életemnek ez a sokszínűsége örömmel tölt el. Az öröm mellett mindig ott a cselekedni akarás. Családomért és hivatásomért igyekszem hittel és odaadással tenni, hogy mindazoknak adhassak, akikért felelősséggel tartozom: gyermekeimnek, szeretteimnek, valamint a Pest megyében élőknek egyaránt.

dr.Tarnai Richárd
"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket." - Böjte Csaba "Csak akkor érdemes dolgokat létrehozni, ha azok<br />egy icipicit mozdítanak a világon." - Jókai Anna "A közigazgatásnak nincs más mértéke, mint az<br />emberek és a nemzet szolgálata." - Magyary Zoltán "Csak a nép képes mindig új és új forrást adni a megújhodáshoz.<br />Erre elég bizonyíték ezer év magyar történelme." - Antall József
"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket." - Böjte Csaba

Fotók

Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1

Friss

Emelkedik a közigazgatásban dolgozók fizetése Európai hulladékcsökkentési hét – Zöld övezet Lezárt utak Rendkívüli időjárási helyzet Dobogókőn Rendkívüli időjárási helyzet Pest megyében
Rendkívüli időjárási helyzet Pest megyében
Új rendőrőrs Dunavarsányban

2013. 12. 13.

Új rendőrőrs kezdte meg működését december 12-én Dunavarsányban. A 7000 fős településen megújult környezetben folytathatják munkájukat a rend őrei. Az ünnepélyes átadón Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott is részt vett.

DSC_0042

A Pest megyei rendőrőrsprogram keretén belül az idén nyolc új rendőrőrsön kezdik meg munkájukat a rend őrei, Dunavarsány mellett Acsán, Jászkarajenőn, Ócsán, Isaszegen, Budakalászon, Kiskunlacházán valamint Zsámbékon.

DSC_0077

 „A rendőrőrsprogram fontos lépés, hogy a vidéken elő polgárok nagyobb biztonságban érezhessék magukat, családjukat, vagyonukat. A személyes rendőri jelenlét ennek jelentős léptékű megerősítése Pest megyében.” – hangsúlyozta beszédében Kontrát Károly.

DSC_0127

Tarnai Richárd az ünnepségen elmondta, mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a bűnmegelőzés tekintetében széleskörű társadalmi összefogás jöjjön létre. A rendőrség szerepe nem csupán a bűnüldözés. A rendőrőrs állományának jelenléte egyfajta garanciát biztosít a lakosságnak a prevenció területén, illetve erősítik biztonságérzetüket is.

DSC_0086

Az ünnepélyes átadón jelent volt Mihály István dandártábornok, Pest megye rendőrfőkapitánya, Pánczél Károly, országgyűlési képviselő, és Bóna Zoltán Dunavarsány polgármestere és Bekk Mária, a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal vezetője is.

DSC_0136

DSC_0145

« vissza