„Az embernek hinnie kell abban, hogy van értelme annak, amit tesz.” – Mádl Ferenc

 

Az élet számtalan meglepetést tartogat számunkra, melyekhez elengedhetetlen a nyitottság. Ötgyermekes családapaként, közéleti szereplőként minden nap újabb és újabb kihívásokkal nézek szembe, s életemnek ez a sokszínűsége örömmel tölt el. Az öröm mellett mindig ott a cselekedni akarás. Családomért és hivatásomért igyekszem hittel és odaadással tenni, hogy mindazoknak adhassak, akikért felelősséggel tartozom: gyermekeimnek, szeretteimnek, valamint a Pest megyében élőknek egyaránt.

dr.Tarnai Richárd
"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket." - Böjte Csaba "Csak akkor érdemes dolgokat létrehozni, ha azok<br />egy icipicit mozdítanak a világon." - Jókai Anna "A közigazgatásnak nincs más mértéke, mint az<br />emberek és a nemzet szolgálata." - Magyary Zoltán "Csak a nép képes mindig új és új forrást adni a megújhodáshoz.<br />Erre elég bizonyíték ezer év magyar történelme." - Antall József
"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket." - Böjte Csaba

Fotók

Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1

Friss

Emelkedik a közigazgatásban dolgozók fizetése Európai hulladékcsökkentési hét – Zöld övezet Lezárt utak Rendkívüli időjárási helyzet Dobogókőn Rendkívüli időjárási helyzet Pest megyében
Rendkívüli időjárási helyzet Pest megyében
Rendőrőrs avató Acsán

2013. 09. 13.

Új rendőrőrs kezdte meg működését Acsán, az 1500 fős településen 8 rendőr felel a környező települések közbiztonságáért . Az ünnepélyes átadón Tarnai Richárd kormánymegbízott is részt vett.

A Pest megyei rendőrőrsprogram keretén belül az idén nyolc új rendőrőrsön kezdték meg munkájukat a rend őrei, Acsa mellett Jászkarajenőn, Ócsán, Isaszegen, Budakalászon, Dunavarsányban, Kiskunlacházán valamint Zsámbékon.

DSC_0178

Az ünnepélyes átadón jelent volt Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, Mihály István dandártábornok, Pest megye rendőrfőkapitánya, Szekeres Rezső polgármester, valamint Bábiné Szottfried Gabriella országgyűlési képviselő is.

DSC_0179

Tarnai Richárd az ünnepségen elmondta, az őrsprogram célja a közbiztonság javítása, a bűnmegelőzés, illetve a lakosság biztonságérzetének erősítése a megye távoli pontjain is. A váci járáshoz tartozó Acsán mostantól nyolc rendőr dolgozik majd, s a község közbiztonságának fenntartása mellett a környező települések védelméről is ők gondoskodnak.

« vissza