„Az embernek hinnie kell abban, hogy van értelme annak, amit tesz.” – Mádl Ferenc

 

Az élet számtalan meglepetést tartogat számunkra, melyekhez elengedhetetlen a nyitottság. Ötgyermekes családapaként, közéleti szereplőként minden nap újabb és újabb kihívásokkal nézek szembe, s életemnek ez a sokszínűsége örömmel tölt el. Az öröm mellett mindig ott a cselekedni akarás. Családomért és hivatásomért igyekszem hittel és odaadással tenni, hogy mindazoknak adhassak, akikért felelősséggel tartozom: gyermekeimnek, szeretteimnek, valamint a Pest megyében élőknek egyaránt.

dr.Tarnai Richárd
"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket." - Böjte Csaba "Csak akkor érdemes dolgokat létrehozni, ha azok<br />egy icipicit mozdítanak a világon." - Jókai Anna "A közigazgatásnak nincs más mértéke, mint az<br />emberek és a nemzet szolgálata." - Magyary Zoltán "Csak a nép képes mindig új és új forrást adni a megújhodáshoz.<br />Erre elég bizonyíték ezer év magyar történelme." - Antall József
"A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket." - Böjte Csaba

Fotók

Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1 Image1

Friss

Emelkedik a közigazgatásban dolgozók fizetése Európai hulladékcsökkentési hét – Zöld övezet Lezárt utak Rendkívüli időjárási helyzet Dobogókőn Rendkívüli időjárási helyzet Pest megyében
Rendkívüli időjárási helyzet Pest megyében
Felkészült a rendkívüli helyzetekre a katasztrófavédelem

2018. 03. 19.

A napokban kialakult szélsőséges időjárás okozta Pest megyei helyzetet is értékelték mai ülésükön a katasztrófavédelmi szakemberek. Az értekezleten többek között megtárgyalták az idei év legfontosabb feladatait, valamint elemezték az aktuális ár- és belvízvédelmi helyzet alakulását is.

Tarnai Richárd kormánymegbízott, a Pest megyei védelmi bizottság elnöke hangsúlyozta: jól alakították át 2012-ben a katasztrófavédelmet, hiszen eredményeképpen 2013-ban olyan árvíztől mentették meg az embereket, amely előtte végigtarolta szinte egész Európát. A 2013-as hazai árvízi védekezés megmutatta, hogy a kormány olyan irányba viszi az országot, amely az itt élőknek a legjobb – emelte ki a kormánymegbízott.

Hozzátette, a napokban hazánkra lecsapott zord időjárás miatt szükség volt a megújult katasztrófavédelem hatékonyságára. A katasztrófavédők segítségének is köszönhetően azonban szerencsére nem történt tragédia a megyében, mondta végül Tarnai Richárd.

« vissza